FRÅGOR OCH SVAR

FÅR JAG KOMMA OCH HÄLSA PÅ?

Vi är väldigt glada över det stora intresset att hälsa på hos oss men kan inte ta emot gäster på träningarna. Om du är intresserad av att bli medlem hos oss så är du välkommen att boka en provträning. Du läser mer om detta här.

KAN JAG PROVA VILKEN TRÄNING JAG VILL?

Nej. Om du är ny till BJJ och grappling och/eller har vitt bälte så måste provträningen ske måndag eller onsdag 19:45. Om du inte har en dräkt behöver du boka att även låna den. Läs mer om provträning här.

TRÄNAR NI SOM VANLIGT TROTS COVID-19?

Vi har hela tiden anpassat träningen efter de rådande regler och restriktioner som satts av FHM och RF. Bokning både för provträning och ordinarie träning krävs. Vi uppmuntrar alla medlemmar att duscha hemma efter träningen och inte uppehålla sig i våra gemensamma utrymmen för att minska trängseln.

KAN MITT BARN PROVA TRÄNINGEN?

Du måste anmäla ditt barn till barnträningen i anmälningsformuläret och bli erbjuden en plats i gruppen innan ni kan prova träningen. Barnen kan alltid prova träningen innan ni behöver skaffa en dräkt och betala träningsavgiften. Vi hjälper er gärna med detta på klubben.

VAD KOSTAR MEDLEMSKAP?

Ett medlemskap bundet 12 månader kostar 650kr/månad. Vi har fler lösningar på betalning och ifall du vill ha ett kvitto för friskvård så kan du själv hämta det i din profil på medlemssidan.

FINNS DET KLIPPKORT?

Nej, vi säljer inga klippkort.

KAN JAG TRÄNA PÅ STARK OCH EN ANNAN KLUBB SAMTIDIGT?

Klubben och våra instruktörer har en god relation med andra klubbar både i landet och i världen. Brasiliansk jiu jitsu är en idrott såväl som en social sammankomst och vi vet att genom sporten skapas relationer utöver klubbgränserna. Vi har inga regler mot träning på andra klubbar.

Våra medlemmar har genom våra villkor godkänt att tävla för Stark på svenska tävlingar och Checkmat på internationella tävlingar. Läs klubbens villkor här.

VAD INNEBÄR UPPDELNINGEN AVANCERAD OCH ALLA NIVÅER?

De pass som är märkta "avancerad" är för de medlemmar och tränare som redan har goda grunder i sporten. Tempot är högre, teknikerna krångligare och sparringen är tuffare. Dessa pass är för dig med goda grunder i sporten, som är graderad till minst blått bälte eller fått särskild inbjudan från en instruktör.

Passen märkta "alla nivåer" är för alla med minst en termins erfarenhet.


För dig som är ny till sporten och saknar grundtekniker så är det måndagar och onsdagar 19:45 som gäller och/eller morgonträningarna vardagar där vi kan erbjuda mer hjälp.