21.png

BLI MEDLEM

Vi använder oss av tjänsten Zoezi för medlemskap, bokningar och betalning av köp.

Vi rekommenderar dig att ladda ner appen Zoezi. Där hittar du träningsanläggningen "Stark Idrottsförening" och kan logga in eller skapa ett konto.

Bli medlem:
Om du redan har gjort en provträning enligt ovan så är din medlemsavgift redan betald och du behöver bara köpa ett träningskort. Under "butik" och "medlemskap" finns de träningskort som vi erbjuder. Om du tecknar ett autogiromedlemskap så betalar du varje månad i förkott, och den betalningen är för den första tiden fram tills den första dragningen sker (ofta resten av nuvarande månad + nästa månad, men beror på när i månaden som du tecknar). Du kan välja att betala månadsvis med automatisk kortbetalning eller autogiro via banken. Om du väljer att betala med autogirot så behöver du också signera avtalet som finns under din profil.
När du kommer för att träna första gången efter att du har köpt ett träningskort så får du ett fysiskt kort av oss som används för incheckning inför varje pass i vår reception.

Boka pass:
Under kalenderfunktionen kan du boka dina träningar i förväg när du är inloggad. Så länge pandemilagen som begränsar maxantalet i lokalen så krävs bokning inför varje träningspass. När du kommer till klubben checkar du in med ditt medlemskort i receptionen för att bekräfta din bokning.

Köp:
Under "butik" finns alla varor som vi har till försäljning på klubben. Du kan köpa drickor, sköljmedel, dräkter, bälten och mycket mer. Du kan välja att betala med ditt betalkort i appen eller lägga kostnaderna på din nästa autogirodragning.

 

MEDLEMSKAP

I medlemskapet ingår alla våra klasser för vuxna medlemmar. Träningskortet köps i vårt system där du kommer att kunna boka klasser, föra statistik, betala för köp och mycket mer.

650 KR/MÅN

Autogiro bundet 12 mån

900 KR/MÅN

Autogiro bundet 3 mån

5000 KR

Halvårskort