NYBÖRJARLÄGER I BJJ

Ett dagsläger i BJJ (med dräkt) tänkt som en ingång för att göra dig redo att kliva in på en vanlig träning. Alla uppvärmningsövningar förklaras och tränas i lugn och ro och sportens tekniker och regler förklaras. 


I anmälningsavgiften ingår hyra av dräkt. Om du behöver hyra en så skicka ett mail med namn, längd och vikt så kan vi uppskatta dräktstorlek och ordna en. 


Pris: 1200kr
Datum: Lördagen den 6:e november
Tider: 10:00-12:00 samt 14:30-16:30
Plats: Stark jiu jitsu, Norrtullsgatan 20

Anmälan är gjord när lägret är betalat i vårt betalningssystem Zoezi, du behöver skapa ett konto för att kunna göra betalningen.

Untitled
DSC_7173.jpg

SAGT OM TIDIGARE LÄGER

”Nybörjarhelgen på Stark var precis vad jag behövde för att känna mig mer trygg på mattan. Mycket väl genomtänkta dagar med allt man behöver för att komma igång med BJJ. Tack Elina och Erik för en lärorik och kul helg!”

”Fantastisk rolig helg som gav mig en riktigt fin introduktion till sporten. Instruktionen kan inte klassas som annat än världsklass och det var riktigt skön stämning hela helgen. Redan vid första kullerbyttan insåg jag att jag hade ganska stor, låt oss kalla det utvecklingspotential, men Erik och Elina var både lugna, tydliga och pedagogiska i sin instruktion. För mig som jobbar i en organisation vars hela idé är pedagogik och själv jobbar till viss del med pedagogik är det något jag är väldigt kräsen med men Elina och Erik överträffade till och med mina förväntningar!


Jag tror att grunden för djup förståelse, oavsett ämne, är att förstå “varför”. Varför gör man en viss sak och inte en annan? Den förståelsen lyckades Elina och Erik skapa genom att, förutom tekniker och teknikkedjor (återkommer till det senare), gå igenom de olika positionerna som finns och poängsystemet vilket verkligen gav en bättre förståelse för helheten och varför man försöker komma till olika positioner. 


Att vi sedan fick lära oss teknikkedjor, (dvs gör teknik 1, som leder in till teknik 2, som leder in till teknik 3 osv) skapade också en mycket bättre förståelse för rörelsemönstret och varför vissa tekniker ser ut på vissa sätt. I början hade man problem med att förstå hur man skulle göra teknik 1, men när man väl hade fokuset på att försöka göra teknik 3 gick teknik 1 och 2 av bara farten. 


Att sedan hoppa in i en vanlig klass var inga problem, för jag hade dels fått gå igenom de olika rörelserna vid uppvärmning men också så hade jag några teknikkedjor att faktiskt prova under klassen. 


I korthet, har du minsta funderingar på att börja med BJJ kan jag varmt rekommendera nybörjarhelgen!”

 

INSTRUKTÖRER

stark_headshots_01_v001.jpg
stark_headshots_02_v001.jpg

ERIK FRIBERG

Tränare

ELINA MOESTAM LINDBLAD

Tränare